Flight Simulator Finland

Flyg med en Airbus A320-flygsimulator!


Taustakuva1

flight_takeoff

Upplev någonting unikt

Få en enastående upplevelse och bli pilot för en dag. Du får guidning av en utbildad handledare så du behöver ingen tidigare erfarenhet. Du får själv flyga med simulatorn och du får en realistisk upplevelse hur det är att flyga ett riktigt Airbus-flygplan.

airplanemode_inactive

Bli av med din flyggrädsla

Syftet med denna kurs är att hjälpa de som lider av flygrädsla. Kursen ordnas både i grupper och individuellt. Begär offert.

euro_symbol

Förmånliga priser
  • 30 min - 70€
  • 60 min - 125€
  • Grupper enligt offert
  • Möjlighet till kaffe eller annan servering, kontakta flygfältets café Wood's Café

Verklighetstrogen simulator

Taustakuva 2

Välkommen på en flygtur!

Ett stort passagerarflygplan står startklart på startbanan. Du sitter vid spakarna och väntar på tillstånd från flygledartornet att få starta. Svettpälor stiger fram i pannan, pulsen stiger, spänningen är olidlig. Du får klartecken från tornet och drar på full gas. Flygplanet ökar farten samtidigt som du drar i styrspaken mot dig - du flyger! Upplevelsen är otroligt realistiskt - men du sitter inte i ett riktigt flygplan, utan i en Airbus A320-flygsimulator vid Karleby-Jakobstad flygplats i Kronoby. Nu har du chansen att förverkliga din dröm att flyga ett stort passagerarflygplan. De flesta av världens flygfält ligger för dina fötter. Du får pröva på att lyfta och landa flygplanet i olika väderleksförhållanden. Erfaren handlerare guidar dig professionnellt under hela flygningen. Vill du ge en oförglömlig upplevelse i form av företagsevenemang till din personal eller till dina företagskunder? Eller vill du ge en gåva till dina vänner, familjemedlemmar eller varför inte till dej själv? - Flight Simulator Finland ger dina drömmar vingar!

Flight Simulator Finland ger dina drömmar vingar!

Taustakuva 3